Városháza










 

A Nemzeti Népegészségügyi Központ határozata alapján az országos tisztifőorvos 2020. március 8. napjától, látogatási tilalmat rendelt el Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt.

Az eddigi járványügyi adatok alapján a megbetegedés súlyos formája elsősorban az idős és/vagy egyéb megbetegedésben szenvedőket érinti. A fertőzés a zárt közösségekben, intézményekben képes gyorsan elterjedni, és nagyszámú, súlyos, esetleg végzetes kimenetelű megbetegedést okozni. Az intézkedés meghozatalára a fokozott védelemre szoruló csoportba tartozók életének és egészségének védelme, fertőződésük megelőzése érdekében volt szükség.

A határozat alapján, 2020. március 8. napjától, a Vámospércsi Szociális Szolgáltató Központ intézményében, látogatási tilalom lépett életbe, mely visszavonásig érvényes.

Az intézményben működő Támogató Szolgálat, továbbra is változatlanul biztosítja a lakosság szállítással kapcsolatos igényeit.

A Nappali ellátotti klub tagjai továbbra is igénybe vehetik a szolgáltatást, az intézmény új szárnyában, a bentlakóktól elkülönítve.

A bentlakásos intézmény lakói hozzátartozóikkal, ismerőseikkel, a látogatási tilalom visszavonásáig személyesen nem, csak telefonon keresztül tarthatják a kapcsolatot.

Megértésüket köszönjük!

                                                Pigniczki Mónika

                                                intézményvezető

Menes_Andre
Ménes Andrea
Polgármester