Választási tájékoztató

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatom a jelölteket és a jelölő-szervezeteket, hogy a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (a továbbiakban: Ve.) 160. § (2) bekezdése alapján a Helyi Választási bizottság a bejelentett polgármester, egyéni listás jelöltek sorrendjének sorsolását a jelöltek bejelentésére rendelkezésre álló határnapon, 2014. szeptember 8-án 16.00 óra után végzi el.

Bővebben: Választási tájékoztató

Az égig érő paszuly

égig érő paszuly

Rendelési időpontok változása

"Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Vámospércs-Kistérségi Rendelőintézet által igényelt kapacitás átcsoportosítási kérelmünket az Országos Tisztifőorvosi Hivatal 2014 szeptember 1. hatállyal határozatban engedélyezte.  

Mindezek függvényében néhány szakrendelés rendelési idejében változás történt. 

Óraszám emelés történt a Neurológia, Bőrgyógyászat, Ortopédia  szakrendeléseken, valamint a cukorbetegek hatékonyabb ellátása érdekében beindult új szakrendelésünk a Diabetológia."        

Erdős-Mózes Emese
ápolási igazgató   

 

A rendelési időpontok itt(pdf) elérhetőek.
  

Közlemény - KSH

A Központi Statisztikai Hivatal a KSH Elnöke által engedélyezett 2014. évi adatgyűjtési program szerint önkéntes adatszolgáltatáson alapuló felmérést hajt végre.


Az Európai lakossági egészségfelmérés (ELEF2014) ötévenkénti végrehajtását az Európai Parlament és Tanács 1338/2008/EK rendelete írja elő az Európai Unió tagállamai számára. A nemzetközi összehasonlítást is lehetővé tévő adatfelvétel Magyarországon


2014. szeptember 15-től december 15-ig


tart, célja a lakosság egészségi állapotának, életmódjának és az egészségügyi szolgáltatásokkal való elégedettségének vizsgálata

Tovább a teljes közleményhez..

G4S

 

G4S

G4S Készpénzlogisztikai Kft.
A világ legnagyobb biztonsági szolgáltatójának magyarországi leányvállalata

ÉRTÉKSZÁLLÍTÓ munkatársakat keres!

pdfTeljes dokumentum letöltése itt.

http://www.g4s.hu/hu-HU/