Vízhiány csütörtökön

Tisztelt Lakosság!

Az Aqua - General Kft., a Hidrofilt Kft., valamint a Karcagi Kelet - Hajdúsági Ivóvízminőség-javító Projekt keretén belül vízmű és vízhálózat rekonstrukciót végez Vámospércs Gépösszeszerelő Kft. konzorciumban a településen.

2015.07.02- án,(csütörtök) 9-14 óra között végezzük az új technológiára történő átkötést. Az átállás, átkötés következtében nyomásingadozás, átmeneti vízhiány fordulhat elő 9-14 óra között !

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük és megértésüket előre is köszönjük. AQUA-GENERAL Kft. HIDROFILT Kft. Karcagi Gépösszeszerelő Kft.

Zárva tart a Polgármesteri Hivatal

Tisztelt Lakosság!

A holnapi nap folyamán (július 1.) a Polgármesteri Hivatal zárva tart!

Megértésüket köszönjük!

II.Vámospércsi Vámos Fesztivál

Intézményvezetői álláshely - Művelődési Ház és Könyvtár

Vámospércs Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Művelődési Ház és Könyvtár (4287 Vámospércs, Debreceni u. 2.) intézményvezető (magasabb vezető) munkakörének betöltésére pályázatot ír ki a határozat melléklete szerint pályázati felhívásban meghatározott feltételekkel. A benyújtásra kerülő pályázatokat az önkormányzat Humánpolitikai Bizottsága véleményezi és tesz javaslatot a Képviselő-testület részére.

Határozat + PÁLYÁZATI KIÍRÁS

pdf ikon

Intézményvezetői álláshely - Családsegítő

A Vámospércsi Mikrotérségi Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa pályázatot hirdet a Vámospércsi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat (4287 Vámospércs, Béke utca 1.) intézményvezető (magasabb vezető) munkakörének betöltésére a csatolt pályázati felhívásban meghatározott feltételekkel.

  

Határozat + PÁLYÁZATI Felhívás

 pdf ikon