NAK: Fogy az idő az egységes kérelem benyújtására

 

nemagkam

Fogy az idő az egységes kérelem benyújtására

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara falugazdászai április eleje óta a gazdálkodók igényeihez igazított ügyfélfogadási időben várják az ügyfeleket az egységes kérelem (EK) gördülékeny benyújtása érdekében.

Az egységes kérelem beadási határideje 2015. május 15.

A 2015. május 16. és június 9. között történő benyújtás esetén a támogatási összeg munkanaponként a késedelmi szankcióval, 1 százalékkal csökken.

A 2015. június 9-ét követően beadott egységes kérelmeket az MVH érdemi vizsgálat nélkül elutasítja. A benyújtott egységes kérelmet késedelmi szankció nélkül 2015. május 31-ig lehet módosítani.

 

Bővebben: NAK: Fogy az idő az egységes kérelem benyújtására

Városi zárlat méhekre

pdf ikon

Gazdasági Program

 

Elfogadó határozat

GAZDASÁGI PROGRAM (2014-2019)

Vízhiány csütörtökön

 

Tisztelt Lakosság!

Az Aqua - General Kft., a Hidrofilt Kft., valamint a Karcagi Kelet - Hajdúsági Ivóvízminőség-javító Projekt keretén belül vízmű és vízhálózat rekonstrukciót végez Vámospércs Gépösszeszerelő Kft. konzorciumban a településen.

2015.04.30-án, csütörtökön 09 és 14 óra között a település alábbiakban részletezett utcáiban a megadott napokon vízhiány várható tolózár csere részmunkák végzése miatt !

Vízhiányt érintő utcák:

Hegyalja u,Jókai u,Domb u,Kiss u.21-ig,Deák F u, Kossuth u 40 től-végéig,Szabadság u,Ibolya u, Vígh u,Acsádi u,Kinizsi u,Homok u

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük és megértésüket előre is köszönjük. AQUA-GENERAL Kft. HIDROFILT Kft. Karcagi Gépösszeszerelő Kft.

Jelzőlámpa tájékoztatás

pdf ikon

Tájékoztatás Vámospércs belterületén lévő közúti forgalomirányító jelzőlámpa működésével kapcsolatban