Városháza










A mini bölcsőde kivitelezési munkálatainak készültségi szintje elérte a kivitelezési tervdokumentációban foglalt műszaki tartalomnak megfelelően az 50%-ot.

A kivitelezés során a vonatkozó jogszabályok, előírások, szabványok betartásra kerültek. Az építési munkálatok szakszerűen, az előírt minőségi előírások szerint, a végzett munka folyamatos ellenőrzésével zajlottak.

A projektmenedzsment feladatok ellátása, a nyilvánosság biztosítása és a műszaki ellenőrzés folyamatos.

A projekt az esélyegyenlőség elvét szem előtt tartva csökkenti a hozzáférhetőség területi különbségeit, megteremti az egészséges környezet és a hatékony bölcsődei nevelés-gondozás infrastrukturális feltételeit, és ezzel biztosítja a minőségi szolgáltatásokhoz való – kirekesztés nélküli – hozzáférést. A fejlesztés eredményeként a szolgáltatások hozzáférhetővé válnak, kiegyenlítődnek vagy javulnak a területi különbségek, különösen a rászoruló családok és a hátrányos helyzetű gyermekek számára. Az Önkormányzat a fejlesztéshez kapcsolódó nyilvános eseményeken, kommunikációjában és viselkedésében esélytudatosságot fejez ki: nem közvetít szegregációt, csökkenti a csoportokra vonatkozó meglévő előítéleteket

Linkek ami kellenek a honlapra további linkek alatti részre:

https://www.palyazat.gov.hu/tamogatott_projektkereso

https://www.palyazat.gov.hu/top-141-19-blcsdei-frhelyek-kialaktsa-bvtse--1

-ez irányítson át a : https://www.palyazat.gov.hu/

Miniszterelnökség Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 1 896-0000

E-mail: http://palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat

Honlap: http://palyazat.szechenyi2020.hu/

Menes_Andre
Ménes Andrea
Polgármester